SCHUCO

pogledajte našu ponudu

ALU program SCHUCO - AD LOGISTIC

SCHUCO AWS 65

Visokokvalitetni aluminijski sistem sa sveobuhvatnim spektrom rješenja kao dio Schüco AWS platforme sistema, termički izolovani sistem prozora nudi obiman spektar rješenja za osnovnu dubinu od 65 mm kako bi zadovoljio različite zahtjeve za ovojnicu zgrada. Osniva se na funkcionalnim, energetski učinkovitim i dizajnerskim svojstvima aluminijumske konstrukcije: savršeno prilagođeni dijelovi kombinuju prednosti kao što su dobra toplotna izolacija, uske širine krila i skriveni, standardni ili elektromehanički okovi za prozore koji se otvaraju prema unutra i prema vani. Schüco AWS 65 time postavlja standarde u pogledu fleksibilnosti planiranja i nudi atraktivna rješenja prozora za ambicioznu arhitekturu.

Kontaktiraj nas

SCHUCO AWS 70 HI

Visoko termički izolovani sistem prozora sa atraktivnim spektrom rješenja

Kao dio Schüco AWS platforme sistema, Schüco AWS 70.HI (High Insulation) nudi atraktivan spektar rješenja sa izuzetnom termičkom izolacijom za osnovnu ugradbenu dubinu od 70 mm.

Osniva se na funkcionalnim, energetski učinkovitim i dizajnerskim svojstvima aluminijumske konstrukcije: savršeno prilagođeni dijelovi kombinuju prednosti kao što su dobra toplotna izolacija, uske širine krila i skriveni, standardni ili elektromehanički okovi za prozore koji se otvaraju prema unutra i prema vani.

Schüco AWS 70.HI postavlja standarde u pogledu fleksibilnosti planiranja i nudi atraktivna rješenja prozora za ambiciozne, energetski učinkovite fasade.

Kontaktiraj nas

SCHUCO AWS 75 HI

Visoko kvalitetan sistem aluminijskih prozora sa sveobuhvatnim rasponom rješenja. Visoko toplinski izolirani blok prozor sa skrivenim ventilacijskim otvorom za sofisticirane zahtjeve dizajna.
Sa izvanrednim vrijednostima toplinske izolacije i tankim dizajnom bez vidljivih kontura ventilacijskih otvora, Schüco AWS 75 BS.HI+ (Block System High Insulation) ispunjava najviše zahtjeve energetske učinkovitosti i arhitektonske zahtjeve s najvećom mogućom transparentnošću.

Kontaktiraj nas

SCHUCO AD UP 90.SI

Sistem za pasivnu kuću

Schüco AD UP 90.SI sistem vrata je opcija dizajna sa najboljom termičkom izolacijom. Sa identičnom konstrukcijom profila i modularnim umecima od pjene, inovativni sistem vrata postiže izvrsne vrijednosti termičke izolacije do standarda pasivne kuće.

Uz atraktivne opcije dizajna i jednostavnu integraciju automatizacijskih komponenti, sistem pruža maksimalnu slobodu dizajna za implementaciju najenergetski učinkovitijih, udobnih i stiliziranih rješenja vrata za luksuznu stambenu i poslovnu izgradnju.

Kontaktiraj nas

SCHUCO AD UP 75

Izolaciona svojstva kombinirana s visokom stabilnošću – Schüco AD UP 75 sistem vrata s osnovnom dubinom od 75 mm pruža visoku funkcionalnu pouzdanost za sve zahtjeve u luksuznim stambenim i poslovnim zgradama.

S revolucionarnim konstrukcijskim principom i modularnim sistemom dihtovanja, sistem postavlja nove standarde u termičkoj izolaciji, nepropusnosti, nosivosti i trajnosti za aluminijumske sisteme vrata. Sa širokim portfoliom okova i opcija dizajna, omogućava elegantna rješenja vrata koja zadovoljavaju svaki zahtjev za sve aspekte života i rada. Sistem vrata savršen je za integraciju sa sistemima za komunikaciju i kontrolu pristupa.

Zahtjevi bez praga također se mogu učinkovito i pouzdano ispuniti za jednokrilna i dvokrilna vrata zahvaljujući besprijekornom pragu na nivou tla u skladu s DIN 18040.

Kontaktiraj nas

SCHUCO ADS 75.SI

Visoko termički izolovan za najzahtjevnije energetske efikasnosti, funkcionalnosti i dizajnerske zahtjeve

Schüco ADS 75.SI (Super Insulated) sistem vrata pruža izuzetne vrijednosti termičke izolacije u kombinaciji s revolucionarnom funkcionalnošću i velikom kreativnom slobodom – idealna osnova za raznovrsnu upotrebu u visokokvalitetnim stambenim i poslovnim zgradama s najvišim zahtjevima energetske efikasnosti.

Sistem, zahvaljujući raznolikim opcijama okova i kompatibilnosti sa Schüco sistemima, omogućava vrata prilagođena individualnim zahtjevima moderne arhitekture, kao što su multifunkcionalna vrata u sigurnosno relevantnim područjima zgrade koja se mogu integrirati u sisteme automatizacije zgrada, vrata za teške uvjete koje mogu izdržati visoke opterećenja na intenzivno korištenim ulazima i izlazima, ili dizajni s lakim pristupom.

Kontaktiraj nas

SCHUCO AWS 90 SI +

Schüco AWS 90.SI+ (Super Insulation) prozorski sistem savršeno udovoljava konstrukcionim zahtjevima dok pruža najveću moguću slobodu dizajna – uključujući optimiziranu termičku izolaciju i certifikaciju za pasivne kuće.

Kao dio Schüco AWS modularnog sistema za osnovnu dubinu od 90 mm, aluminijumski prozor nudi visok nivo fleksibilnosti za implementaciju atraktivnih dizajnerskih rješenja u arhitekturi.
Dodatna prednost za projektante i arhitekte je širok spektar profila unutar platforme sistema.

Prozorski sistem sa maksimalnom termičkom izolacijom time postavlja standarde u pogledu fleksibilnosti planiranja i dizajna za izgradnju energetski učinkovitih, stiliziranih zgrada.

Kontaktiraj nas

SCHUCO ASS 70 HI

Visoko termički izolovani klizni i klizno-nagibni sistem za svaku primjenu

Na osnovu vanjskih okvira s jednim, dva ili tri krila, Schüco ASS 70.HI (High Insulated) klizni i klizno-nagibni sistem omogućava velike širine otvaranja s izuzetnim korisničkim komforom – savršen za upotrebu kao elegantno rješenje sistema u poslovnim projektima i luksuznim stambenim objektima sa visokim zahtjevima za toplotnu izolaciju.

Veliki spektar boja nudi praktično beskonačne individualne opcije dizajna – čak i do odabira različitih boja za unutarnje i vanjske površine.

Kontaktiraj nas

SCHUCO ASS 80 FD HI

Visoko termički izolovani sistem harmonika vrata sa širokim izborom tipova i izuzetnom nepropusnošću.

Sa uskim širinama krila i širokim spektrom tipova koji zadovoljavaju sve zahtjeve trenutnih standarda termičke izolacije, kao i izuzetnom nepropusnošću, visoko termički izolovani Schüco ASS 80 FD.HI (Folding Door High Insulated) sistem harmonika vrata idealan je za korištenje na otvorenim prostorima.

Atraktivne vrste otvaranja poput 90° ugla uključujući ravni, termički izolovani prag za pristup bez prepreka nude različite opcije dizajna za vizualno privlačan sistem.

Dodatno, sistem harmonika vrata može biti dizajniran sa magnetskim zadržavanjem brave elegantnog dizajna i odgovarajućom ravnom ručkom vrata.

Kontaktiraj nas
Prevedi »