Sobna vrata

Naša ponuda

Sobna vrata od AD LOGISTIC D.O.O.

CLP & HDF Vrata

U našem asortimanu CPL i HDF (melamin) možete pronaći ukupno sedamnaest različitih i modernih dekora folija. Sva vrata mogu se raditi prema posebnim zahtjevima, odnosno kupac može sam sudjelovati u kreiranju svojih vrata i dati im osobni pečat. Neke od varijacija unutarnjih vrata su: izvedba s nadsvjetlom, izvedba s različitim izrezima stakla, klizna vrata, dvokrilna vrata, salonska vrata (tzv.”kaubojska”), vrata s ukrasnom lajsnom..Također, naša vrata odlikuju masivni zaobljeni štokovi, što pruža dojam ekskluzivnosti Vašem prostoru.

Kontaktiraj nas

Hotelska vrata

Ova vrata karakterizira jednostavan i moderan okvir koji ispunjava zahtjeve hotelskog interijera. Ispuna krila vrata se sastoji od cjevaste iverice što osigurava odličnu zvučnu izolaciju. Vrata su dostupna u sedamnaest dekora prema našoj ton karti.

Kontaktiraj nas

Kraft vrata

Navedena vrata su sastavljena od MDF-a lameliranog drvetom. Karakteriziraju ih zaobljeni štokovi s poluokruglim tzv. pervajz lajsnama. Krilo vrata je izrađeno od tvornički pripremljenih MDF ploča s izlivenom šarom i reljefnom simulacijom, odnosno teksturom. Prema željama kupca završna obrada može biti furnir ili premaz poliuretanskom bijelom bojom. Također, kupci mogu izabrati različiti izrez stakla. Osim toga, u mogućnostim smo kupcima ponuditi furnirana, profilirana i lakirana vrata.

Kontaktiraj nas

Kvake

U našoj ponudi možete pronaći različite moderne modele inox kvaka. Iste su izrađene od čvrstog i otpornog materijala što osigurava njihovu dugotrajnost i čvrstoću. Osim toga, kvake su jednostavne za održavanje te se idealno uklapaju u svaki interijer. Uz iste moguće je na vrata ugraditi i cilindar bravu ukoliko imate potrebe neka vrata držati pod specijalnim ključem. Također, kod nas možete pronaći i WC rozetne.

Kontaktiraj nas
Prevedi »