Komarice

pogledajte našu ponudu

Komarnici od AD Logistic

ROLO KOMARNIK

Rolo komarnik predstavlja često upotrebljavan i vrlo trajan sistem za zaštitu od insekata. Ovakva vrsta komarnika je odlično rješenje zbog svojih karakteristika i mogućnosti ugradnje na različite vrste stolarije.

Dizanje i spuštanje iznimno je jednostavno, pri čemu se mreža vertikalno pomiče po vodilicama.

Ugradnja je vrlo jednostavna i zahtijeva malo prostora, a mogu se ugrađivati prilikom ugradnje novoga PVC prozora ili naknadno na prozore i vrata.

Kontaktiraj nas

FIKSNI KOMARNIK

Fiksni komarnici nude potpunu zaštitu od komaraca za prozore gdje nije potrebno imati prolaz. Ugrađeni su direktno na prozorski okvir i možete ih po želji skinuti i staviti nazad. To je posebno pogodno za potrebe čišćenja ili ako ih želite skinuti kada vam nisu potrebni.

Kontaktiraj nas

PLISSE HARMO KOMARNIK

Plisse komarnik je sistem komarnika namjenjen za zaštitu od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Mrežica komarnika se složi u paket i otvara se kao harmonika. Otvaranje i zatvaranje je moguće sa vanjske i unutarnje strane.

Plisse komarnik se može ugraditi na sve vrste vrata i za njih nije potrebno puno prostora. Okvir komarnika je izrađen iz visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija. To garantira dug životni vijek otporan je na koroziju i ne krivi se.

Kontaktiraj nas
Prevedi »