Staklene fasade

pogledajte našu ponudu

Staklene fasade od AD Logistic d.o.o.

AD LOGISTIC D.O.O. vrši usluge montaže staklenih fasada. Iza nas su brojni uspješni projekti kako u Bosni i Hercegovini tako i na tržištu EU, pretežno Njemačke.

Odgovorno stojimo iza kvalitete naših radova te naglašavamo da smo vlasnici CE certifikata za kvalitetu proizvoda.

Kontaktiraj nas

FWS 50 SG

Elegantna staklena fasada sa uskom širinom profila od 50 mm – osnova za različita rješenja

Vječni estetski dojam kombiniran s maksimalnom funkcionalnošću – Schüco FWS 50 SG (Structural Glazing) sistem fasade sa širinom profila od 50 mm omogućava velike staklene fasade uključujući dvostruko izolaciono staklo za izvrsnu toplotnu izolaciju.

Sistem se može dizajnirati u potpuno uklopljenom izgledu stakla ili u polu-Structural Glazing izgledu.

Kompatibilnost sa Schüco sistemima prozora osigurava dodatnu funkcionalnost i udobnost korisnika: ručno ili mehanički upravljane umetne jedinice s prozorima koji se otvaraju prema vani, projiciraju prema vrhu ili otvaraju paralelno mogu se integrirati u staklenu fasadu s vizualno homogenim izgledom, čak i za rješenja velikog formata.

Kontaktiraj nas

FWS 60

Fasada sa snažnim performansama i razmakom od 60 mm između vertikalnih i horizontalnih profila – osnova za različita rješenja

Schüco FWS 60 sistem fasade je impresivan osnovni sistem za fasade i prozorske otvore s visokim stupnjem fleksibilnosti i atraktivnih opcija dizajna, uključujući optimirane procese proizvodnje i instalacije. Zahvaljujući širokom spektru sistema, mogu se implementirati rješenja za najrazličitije zahtjeve i primjene.

Transparentno rješenje integrisano u profil za ograde koje pružaju sigurnost besprijekorno se uklapa u vanjski izgled fasade na elegantan način. Potrebno opterećenje za ograde sigurnosti od poda do stropa i niskih visina parapeta može se implementirati s dosljednim širinama lica profila i neprekidnim profilom.

Fasada sa širinom od 60 mm između vertikalnih i horizontalnih profila pruža visok stupanj dizajnerske slobode s velikim izborom nosača i poklopaca fasade, kao i kombinacijom s Schüco sistemima prozora, vrata i kliznih sistema.

Sistemski optimizirani komponenti jamče jednostavnu i pouzdanu integraciju električnih komponenti, npr. za automatizirane Schüco vrata ili instalacije za zaštitu od sunca.

Kontaktiraj nas
Prevedi »