Grilje

Pogledajte našu ponudu

Grilje od AD LOGISTIC

Grilje

Fasadne grilje idealno su rješenje za moderne objekte, koji žele zadržati autentičnost prostora. One imaju vrlo važnu estetsku ulogu na vašem objektu. Moderne grilje imaju i svoju praktičnu primjenu.

Aluminijske grilje su grilje koje savršeno odgovaraju modernoj i tradicionalnoj arhitekturi. Moderan izgled i vrhunska kvaliteta aluminija odličan je dodatak stolariji koji osim odlične zaštite od sunca nudi i zaštitu od vjetra, vrućine te neželjenih pogleda.
Proizvodimo grilje sa standardnim otvaranjem, kliznim i harmo otvaranjem.

Grilje sa standarnim otvaranjem namijenjene su za izradu grilja za ugradnju ispred prozora i vrata. Aluminijske grilje su lagane, čvrste, postojane, te su otporne na vremenske i ostale utjecaje.

Sistem profila za klizne grilje namijenjen je za izradu kliznih grilja u obliku prozora i vrata. Grilje su dugovječne, lagane, čvrste, postojane te su otporne na vremenske i ostale utjecaje. Jednostavne su i praktične za rukovanje, čišćenje i održavanje, dostupne u boji po izboru (u boji prema RAL karti, eloksaža te imitacija drveta).Ugradnjom harmonika grilja omogućuje se ulazak svjetla i zraka u prostoriju, te se otvara pogled prema vani. Štite od prejake sunčeve svjetlosti, vanjskih elemenata kao i neželjenih pogleda. U slučaju pokretnih lamela, količina svjetlosti se može regulisati i bez otvaranja harmonika grilja, podešavanjem ugla lamela.

Kontaktiraj nas
Prevedi »