Odluka za izgradnjom kuće je za većinu jedna od najvećih odluka kad su u pitanju financijska ulaganja. Prosječna porodica uglavnom se za taj poduhvat financira iz ušteđevine ili kreditiranja, u svemu tome jako je važno da svi troškovi budu planirani i optimalni. Optimizacija troškova znači prije svega istraživanje i analizu a nakon toga i pametnu potrošnju. Kad su u pitanju građevinski radovi tu uglavnom slušamo struku i vjerovatno se niko od nas neće usuditi raspravljati o tome koji je to najbolji građevinski materijal. Dok je sa kupovinom i odabirom stolarije za kuću stvar nešto drugačija.

Nekada iz neznanja može doći do pogrešnog odabira stolarije, često vodeći se željom za što većom uštedom i napravi se kontra efekt. Zato savjetujemo da pored građevinskog materijala, obratite pažnju na stolariju i termoizolaciju krova, jer su to mjesta najvećeg gubitka energije.

Za dobru izolaciju i temperaturu u kući, treba da izaberete adekvatne prozore i vrata. Oni će vam obezbjediti još dodatnu zvučnu izolaciju, pogotovo ukoliko se nalazite u bučnom području. Svakako se prije odluke i ugradnje posavjetujte sa iskusnim proizvođačima stolarije kako biste napravili najbolji izbor, jer je računica pokazala da se najveća količina energije gubi upravo na prozorima i vratima.

Mi u AD Logistic nudimo adekvatne savjete kada su ovakve investicije u pitanju i rado pomažemo da svaki kupac izabere najbolje i najoptimalnije rješenje za sebe i svoj prostor.

Jeste li znali da kod nas možete zakazati besplatne konsultacije?

Iskoristite ovu mogućnost pa ukoliko su u pitanju veći financijski izdaci saznajte sve relevatne informacije o toj temi prije kupovine.

Svoju kuću možete učiniti energetski efikasnim prostorom ukoliko ugradite PVC stolariju izrađenu u skladu sa svjetskim standardima. Baš takvu potpisujemo u AD Logistic zahvaljujući renomiranom proizvođaču VEKA. Pored izbora PVC profila, koji treba da su isključivo RAL klase A kvaliteta, stakla na stolariji, takođe, imaju veliku ulogu u postizanju dobre izolacije, kao i roletne koje stvaraju dodatni izolacioni sloj na vašim prozorima i vratima.

Zašto PVC stolarija?

Pitate se zašto izabrati PVC stolariju? Neke od prednosti koje PVC stolarija nudi su: značajna ušteda energije za grijanje i hlađenje, odlična zvučna izolacija, otpornost na sve vremenske uticaje, može se savršeno uklopiti u okolinu, veliki izbor boja i dezena za kreativna rješenja, a pritom nema dodatnih troškova održavanja.

Idealne rezultate u uštedi energije možete postići ukoliko se odlučite za VEKA sistem SOFTLINE 82 sa troslojnim niskoemisionim staklom (Low-E) punjenim argonom i RAL ugradnjom, koji za čak 50% ima bolju toplotnu izolaciju od standardnih prozora na tržištu, a što se tiče zvučne izolacije, impresivano je koliko umanjuje spoljašnju buku.

Mogućnosti ugradnje velikih staklenih površina radi veće otvorenosti i osvjetljenosti prostora vaše kuće i povezivanja sa dvorištem su raznolike. Popularnosti kliznih vrata doprinijeli su praktičnost otvaranja i zatvaranja i mehanizam koji omogućava veliki broj ciklusa kroz svakodnevnu upotrebu. Njihovom primjenom činimo da prostor u kome se boravi bude maksimalno iskorišten, a enterijer i eksterijer da budu moderni i neobični, pa su sve češće dio savremene arhitekture. Ako u projektu kuće imate i terasu koju želite da zastaklite da i zimi na njoj možete da boravite, takođe imate više mogućnosti.

Koje je najbolje rješenje za Vas saznajemo zajedno.

Posjetite nas uz unaprijed dogovoren termin za konsultacije.

2 Comments

 • Mike Newton
  Posted September 27, 2017 1:18 pm

  I have purchased many products from you all, and must say that every time it was a pleasure! Tech support is amazing

  • Christine Miller
   Posted September 27, 2017 1:18 pm

   Please subscribe to our newsletter!

Comments are closed.

Prevedi »